TEK Mercenary Trans Kft.

Célunk, hogy a költözés valóban tehermentes legyen minden ügyfelünk számára, ezért két költöztető csomagot dolgoztunk ki megrendelőink igényei alapján.

Mindkét csomagunkra jellemző a pontosság, precizitás, megbízhatóság, a kiszámítható költségek és a tiszta munka, valamint minden esetben ingyenes felmérés alapján készítünk személyre szabott ajánlatot, rejtett költségek nélkül.

A Normál költöző csomagunk tartalmazza mindazt, amit úgy általában a költöztetéstől elvárnánk, legyen az lakossági vagy céges költöztetés, előre egyeztetett időpontban az év minden napján, akár 3 órán belül is. Az előkészített berendezések, bútorok és személyes tárgyak biztonságos mozgatásáért és szállításáért garanciát vállalunk!

Prémium költöző csomagunk minden terhet levesz megrendelőink válláról.

Magunkra vállaljuk a szekrények, fiókok, polcok tartalmának teljes kipakolását, bedobozolását, felcímkézését, valamint a törékeny tárgyakat extra védelemmel látjuk el, hogy a szállítás során a legnagyobb biztonságban legyenek. A bútorokat szét- és az új helyszínen össze is szereljük, valamint  becsomagolva szállítjuk. Mindezek biztonságáért garanciát vállalunk!

 

Munkatársaink minden esetben erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező, korrekt, megbízható szakemberek, akik több éves tapasztalatukat az önök rendelkezésére bocsájtják, hogy a költözés ne csak teher legyen, hanem valóban valami újnak a kezdete.

Bízza ránk értékeit, jó kezekben lesznek!

eva kalla
eva kalla
2023-05-14
Eddig két alkalommal szállítottak nekem bútorokat, de csak ajánlani tudom őket. Udvariasak, segítőkèszek és figyelmesek!
Éva Dancs
Éva Dancs
2023-05-09
Minden a megbeszéltek szerint történt. Nem voltak meglepetések. Pontosan érkeztek gyorsan és precízen dolgoztak és nagyon kedvesek voltak. A gyerekek nagyon elfáradtak a költözèsben és még arra is figyeltek,hogy először az ő ágyaikat hozzák és szereljèk össze. Csak ajánlani tudom őket!
Bence Erdős
Bence Erdős
2023-05-08
Megbízható, professzionális, pontos, ügyfélbarát vállalkozás. Csak ajánlani tudom!
Zsuzsa Fecske
Zsuzsa Fecske
2023-04-27
Örülök, hogy őket választottam. Profi munkát végzett Zsoldos Ferenc és csapata. Bátran ajánlom őket!
László Keresztvári
László Keresztvári
2023-04-13
Hozzáértő, profi, korrekt csapat, nem bántam meg, hogy őket választottam, ajánlom mindenkinek!
zsuzsanna fátyol
zsuzsanna fátyol
2023-03-21
Gyorsak voltak és precízek. Nem húzták az időt. Nem voltak plusz költségek. Csak ajánlani tudom őket!