TEK Mercenary Trans Kft.

Lomtalanítás és lakáskiürítés? Mit is jelent

Sokszor felmerül ügyfeleinktől a kérdés, hogy pontosan mit is szállítunk el lomtalanítás alkalmával. Belefér egy-két sittes zsák? A nagymama fotelét lehet? Ruhákat? Bútorokat?
A válasz egyszerű: lomtalanítás alkalmával elszállítunk, minden olyan, a háztartásban feleslegessé vált nagyméretű hulladékot, amik nem dobhatók a kukába, legyen az a nagymama feleslegessé vált fotelja, megunt, tönkrement bútor, dobozok, ruhák, elromlott háztartási eszközök, elektronikai felszerelések.
Lakásvásárlás előtt és után, felújítás előtt és után, keressen minket bizalommal!

Felesleges dolgait és hulladékát gyorsan, precízen elszállítjuk és mivel fontosnak tartjuk a felelősségteljes hulladék szállítást és tárolást, így mindig minden hulladékot szelektíven válogatunk és csak a hivatalosan kijelölt hulladéklerakóba rakjuk le a megunt felesleges dolgokat.
Önnek semmi dolga nem lesz, mindent mi intézünk!

Lakáskiürítés, lakossági lomtalanítás:
Megunt, feleslegessé vált háztartási dolgait, bútorait, pincétől a padlásig, garázstól a fészerig. Elszállítunk minden hulladékot, szemetet, lomot, amire már nincs szükség.

Hagyatéki lakáskiürítés
Tudjuk, hogy sokszor fájdalmas végig nézni, hogy szerettünk, rokonunk személyes tárgyai, dolgai elszállításra kerülnek. Nyugodtan ránk bízhatja ezt a nehéz folyamatot. Diszkréten és gyorsan végezzük munkánkat. Munkatársaink empatikusak és figyelmesek. Ha Önnek úgy kényelmesebb, nem kell végig néznie. A munka elején átvesszük a kulcsokat és Ön már csak a kiürített és igény szerint tejesen kitakarított lakásba jön vissza.