TEK Mercenary Trans Kft.

Zöld- és veszélyes hulladék, építési törmelék és sitt szállítás? Mit is jelent?

Zöld- és veszélyes hulladék szállítás

Mivel fontosnak tartjuk a felelősségteljes hulladék szállítást, így mindig minden hulladékot szelektíven válogatunk, az építési hulladékokat bezsákolva szállítjuk és csak hivatalosan kijelölt hulladéklerakóba rakjuk le a megunt felesleges dolgokat.
Tavasszal és ősszel sokan kertészkednek. Természetesen zöld hulladék szállítást is végzünk. 

Szállítunk-e veszélyes hulladékot és mi minősül veszélyes hulladéknak?
Igen, természetesen veszélyes hulladékot is elszállítjuk. Veszélyes hulladék minden olyan hulladék, ami az emberre vagy az élő környezetre veszélyt jelent. Környezetünk védelme fontos szempont.

A mindennapi életben rengeteg ártalmatlannak tűnő anyaggal találkozunk egy háztartásban, ami veszélyes hulladéknak minősül. A lejárt szavatosságú gyógyszertől, a használt sütőolajig, a kiégett villanyégőn, fénycsöveken, világítótesteken át a háztartási gépek, informatikai eszközök, laptopok, tabletek, mobilok, kütyük és ketyerék. Az autónkból származó kenőanyagok, a fáradt olaj, olajszűrő, fékfolyadék, fagyálló, de még az olaj flakonja is veszélyes hulladéknak minősül. Egyetlen liter fáradt olaj 50 ember éves ivóvízkészletét tudja szennyvízzé változtatni, a talajba jutva pedig hosszú időre gátolja az oxigénáramlást! Házfelújítás, barkácsolás során is termelünk veszélyes
hulladékokat, a festékek, ragasztók, használt, beszáradt ecsetek, rongyok és a festékes doboz is ide tartozik.

Veszélyességi jellemzők szerint lehet kategorizálni a hulladékot. A HP betűjel után található szám a veszélyességi jellemzőre utal. HP 1-14-ig lehet robbanásveszélyes, oxidáló, tűzveszélyes, irritáló, mérgező, rákkeltő, maró, fertőző, reprodukciót károsító, mutagén, gázokat fejlesztő, érzékenységet okozó, ökotoxikus. Vegyük komolyan ezeket!

Cégünk hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkezik és kiemelten figyelünk arra, hogy minden hulladék a megfelelő szeméttelepre kerüljön! Az ilyen jellegű hulladékot zárt dobozos autóban szállítjuk el. Munkatársaink magas színtű hozzáértéssel és megfelelő felszereléssel rendelkeznek. Kiszállásunk minden esetben ingyenes! A szállítás fix áras, nincsenek utólagosan felmerülő költségek! Rendelkezésre állunk a hét minden napján, akár már aznap.
Szállítás 5900ft/m3-től Budapesten és Pest-megyében.

Sitt és építési törmelék elszállítása

Tudjuk, hogy egy felújítás, átalakítás, építés mennyi időt és energiát felemészt. A munkálatok után maradt sittet és építési törmeléket rövid idő alatt elszállítjuk. Önnek annyi a dolga, hogy felhív minket, mi minden problémára megoldást találunk. A sittet és törmeléket kizárólag bezsákolva szállítjuk el, egy zsákban 20 kg lehet. Kérje egyedi ajánlatunkat a hét minden napján! A kiszállás ebben az esetben is ingyenes, áraink fixek, utólagos költségek és meglepetések nélkül.

eva kalla
eva kalla
2023-05-14
Eddig két alkalommal szállítottak nekem bútorokat, de csak ajánlani tudom őket. Udvariasak, segítőkèszek és figyelmesek!
Éva Dancs
Éva Dancs
2023-05-09
Minden a megbeszéltek szerint történt. Nem voltak meglepetések. Pontosan érkeztek gyorsan és precízen dolgoztak és nagyon kedvesek voltak. A gyerekek nagyon elfáradtak a költözèsben és még arra is figyeltek,hogy először az ő ágyaikat hozzák és szereljèk össze. Csak ajánlani tudom őket!
Bence Erdős
Bence Erdős
2023-05-08
Megbízható, professzionális, pontos, ügyfélbarát vállalkozás. Csak ajánlani tudom!
Zsuzsa Fecske
Zsuzsa Fecske
2023-04-27
Örülök, hogy őket választottam. Profi munkát végzett Zsoldos Ferenc és csapata. Bátran ajánlom őket!
László Keresztvári
László Keresztvári
2023-04-13
Hozzáértő, profi, korrekt csapat, nem bántam meg, hogy őket választottam, ajánlom mindenkinek!
zsuzsanna fátyol
zsuzsanna fátyol
2023-03-21
Gyorsak voltak és precízek. Nem húzták az időt. Nem voltak plusz költségek. Csak ajánlani tudom őket!